Blog


Blog Index

X FACTOR LINDA EN SUCCES

Tags: Linda Andrews

Det er ikke nok med at, Linda Andrews 11 uger i træk har toppet den danske Airplaychart med vindersinglen 'Det Bedste Til Sidst', nu ryger hendes debut-album direkte ind på en andenplads
Linda selv er ovenud glad for de flotte hitlisteplaceringer: "Det er så dejligt at se at ens drømme og alt det jeg har arbejdet hen imod, nu endelig realiserer sig. Jeg havde slet ikke turde håbe på så flot en start for albummet, jeg er meget taknemmelig." 
I næste uge udsender Linda den anden single fra albummet, nemlig titelnummeret 'Into The Light'. Om nummeret udtaler hun:
"'Into The Light' betyder rigtig meget for mig, og derfor har jeg også valgt at bruge titlen til hele albummet. Sangen handler for mig om at turde gribe de chancer livet byder ind med og ikke være bange for at sætte alle sejl ind når det virkelig gælder ", siger Linda Andrews.
I næste uge vil den dugfriske stjerne drage på en omfattende radioturne igennem hele Danmark, hvor de lokale radiostationer og deres lyttere vil få en eksklusiv akustisk oplevelse.
Linda vil besøge over 18 byer heriblandt Køge, Næstved, Svendborg, Odense, Kolding, Århus, Ålborg, Randers og mange flere.