Blog


Blog Index

'THIS IS IT' TRAILER

Tags: Michael Jackson

De sidste formaliteter skal lige på plads, men 'This Is It' filmen er i kassen og færdig redigeret. På den ledsagende officielle hjemmeside - www.thisisit-movie.com - sættes premiere datoen til den 28. oktober.

I hvor høj grad det nu også gælder for lille Danmark, og hvilke biografer, der overhovedet får lov til at vise værket - det står stadigvæk uklart. Efter planen skal 'This Is It' udelukkende vises i to uger, for dernæst at finde sin vej til din lokale pladepusher, hvor dokumentarfilmen kan erhverves som DVD- og Blue Ray udgave med alskens bonus materiale.

Endvidere hersker der rygter om, at et ledsagende soundtrack også køres i stilling i skrivende stund - det skulle i så fald efter sigende indeholde et spritnyt Michael Jackson nummer. 

'This Is It' dokumenterer forberedelserne samt generalprøven til koncertrækken af samme navn, som skulle have været 'King Of Pops' storslåede comeback og exit fra rampelyset. De halvtreds udsolgte koncerter i Londons O2 Arena blev aldrig til noget, da Michael Jackson som bekendt døde af en overdosis smertestillende medicin.

Check den dugfriske trailer, som havde premiere under MTV Video Music Awards i weekenden, i playeren til venstre.


'THIS IS IT' - FILMTRAILER Se på Youtube