Blog


Blog Index

TALENT 2010 PÅ VEJ

Tv-optagelserne til efterårets "Talent 2010" er i fuld gang. Onsdag blev showets tre dommere hyldet af deltagerne i København.

Hundredvis af håbefulde talenter tog onsdag eftermiddag jublende mod de tre dommere i årets udgave af DR'showet talent, Hella Joof, Jokeren og Nikolaj Koppel.

- Hella, Hella, Hella lød de taktfaste råb mod Hella Joof, der tydeligvis er den mest populære af de tre dommere blandt de yngre deltagere.

Deltagerne er udvalgt blandt tusindvis af mennesker, der i den seneste tid har været til indledende optagelsesprøver rundt om i landet.

Og de fik mulighed for at juble ad dommerne hele tre gange. For ved dagens audition i Folketeatret i Nørregade i København skulle der også laves optagelser, der skal bruges i programmerne.

Derfor ankom dommerne hele tre gange i den blanksorte Saab 93 Cabriolet, inden optagelserne var i kassen. Nikolaj Koppel måtte nøjes med en plads på bagsædet, mens Jokeren fik lov til at sidde bag rattet.
Jokeren har allerede ladet sig begejstre ved synet af de første talenter, der har været gennem nåleøjet.
- Jeg er blevet mest positivt overrasket over nogle af de mere ekvilibristiske numre. Der er ikke så meget sang og dans, der har imponeret mig endnu, fortæller Jokeren.

- Det fede ved "Talent" er jo også, at det ikke bare er en sangkonkurrence, men at der er plads til så meget forskelligt.

De tre dommere skal i alt overvære flere end 100 optrædener og vurdere, hvem der kan gå videre. De heldige går videre til de egentlige tv-optagelser, og af dem bliver 28 så endelig valgt ud til kvartfinalerne.
"Talent 2010" bliver sendt på DR til efteråret. Som i de foregående år komme talentshowet formentlig til at konkurrere med TV 2's "Vild med dans" om seernes opmærksomhed.