Blog


Blog Index

SUGABABES VS. SUGABABES?

Tags: Sugababes

I sidste måned blev det offentliggjort at Mutya Buena havde kontaktet sine gamle bandmedlemmer Keisha Buchanan and Siobhan Donaghy, for at drøfte muligheden om at gå sammen under det originale line up af Sugababes (se billedet).

Ikke nok med det, nu har Mutya fået den den engelske PR guru Claire Powell med på idéen, og hun erfaring med at transformere ukendte Englændere til sande celebrities. Her kan Powell endda trække på pigernes baggrund som "de originale Sugabes".

Spørgsmålet er så, hvad der kommer til at ske med de nuværende Sugababes Amelle Berrabah and Heidi Range, som netop for et par måneder siden har fået selskab af Jade Ewen (Englands bidrag til Eurovision Son Contest).

Får vi to Sugababes popgrupper til næste år, eller hvorledes kommer situationen til at være? Ophavsretten ligger jo klart ved det 'friske line up' og dettes management, men naturligvis har de originale piger deres historie i ryggen.

Sugababes er kendt for deres interne stridigheder, men Sugababes vs. Sugababes? Det kunne være en bizar situation på hitlisternes slagmark.

Tjek det originale line up af Sugababes med deres hit 'Run For Cover' i playeren til venstre.


SUGABABES - 'RUN FOR COVER'Se på Youtube