Blog


Blog Index

STJERNER GENINDSPILLER KÆMPEHIT

For 25 år siden så støttesangen "Afrika" dagens lys. Nu markerer en række danske stjerner jubilæet ved at genindspille landeplagen. Pengene går til Røde Kors.

25 år efter, at Nanna skrev støttesangen "Afrika", er den stadig et populært valg på karaokebarer rundt omkring i det ganske land.

Nu får de mange fans af sangen mulighed for at høre den i en helt ny version anno 2010.
For at markere 25 års jubilæet for landeplagen - og ikke mindst fordi situationen stadig er desperat i store dele af Afrika - har en lang række store navne sagt ja til at genindspille sangen til fordel for Dansk Røde Kors.

Det skriver MSN Starlounge.

Det er tale om en perlerække af stjerner, som blandt andet tæller: Anna David, Aura, Basim, Bryan Rice, Chanée og N'Evergreen, Erann DD, Ida Corr, Jimmy Jørgensen, Karen Mukupa, Karen Rosenberg, Marie Carmen Koppel, Martin Brygmann, Master Fatman, Nikolaj Steen, Pernille Højmark, Peter Frödin, Paprika Steen, Poul Krebs, Szhirley, Thomas Buttenschøn, Tina Dickow og Marie Franck.
Men også en del af navnene fra den oprindelige besætning har nikket ja til at deltage i genindspilningen. Det gælder blandt andet Flemming "Bamse" Jørgensen, Elisabeth, Leif Sylvester Petersen, Lis Sørensen og Søs Fenger.

Ifølge MSN Starlounges kilder er også Nanna med.
Sangen, der skal indspilles i løbet af denne uge, bliver ligesom den oprindelige udgave produceret af Kim Sagild.