Blog


Blog Index

SHAKIN STEVENS

Tags: shakin stevens

Selvom Shakin Stevens begyndte sin karriere I 1968 skulle der gå en lang årrække før verden fik øje på ham. Det var først da han fik en hovedrolle i en Elvis Musical at det begyndte at gå stærkt.

I 1981 fik han sin første #1 med “This Ole House” og fulgte den op med hele ti top 5 hits. Blandt andet de tre No. 1 hits ”Green Door”, ”Oh Julie” og ”Merry Christmas Everyone”. I Danmark blev hans største hits ”Oh Julie” og ”You Drive Me Crazy”.

Shakin Stevens nåede aldrig rigtig at få anerkendelse fra sine pop kolleger selvom han dominerede hitlisterne i næsten 10 år. Derfor blev han heller ikke inviteret til at deltage på Live Aid pladen hvilket utvivlsomt var en skuffelse.

Efter en årrække på toppen valgte Shakin Steven at trække sig tilbage i starten af halvfemserne. Pausen fra rampelyset varede helt frem til 2002 hvor det ikke var for det gode han havnede på avisforsiderne. Han blev taget for spiritus kørsel og mistede sit kørekort.

Hans ”Collection” CD blev #5 i England og #1 i Danmark i 2005. Samme år vandt han en konkurrence i et reality show i England for ”gamle” popstjerner. Det samme show skulle RickAstley have været med i, men han trak sig i sidste øjeblik.

I 2007 udgav Shakin Stevens så sit nye album og det første land til at udgive det var Danmark. Det blev ikke den store succes hverken i Danmark eller i England.

I 2008 kunne Shakin Stevens så fejre sin 60 års fødselsdag og gav i den anledning en række koncerter, blandt andet her i landet. Radio 2 i England holdt en speciel Shaky Week og han blev bedt om at åbne årets Glastonbury festival, og det gjorde han med stor succes til en udsolgt koncert.

Shakin Stevens er en af de kunstnere der sin alder til trods stadig kan opleves på Europas landeveje.


SHAKIN STEVENS - YOU DRIVE ME CRAZYSe på Youtube