Blog


Blog Index

RON WOOD "BARNLIG"

Tags: Rolling Stones, Ron Wood

Forholdet har været veldokumenteret - Ron Wood (i billedet til højre) forlod sin kone igennem 23 år - Jo - til fordel for den 42 år yngre russisk fødte servitrice Ekaterina (i billedet til venstre). Forleden endte del hele med et håndgribeligt skænderi foran en restaurant i den engelske by Surrey.

Efter at Ron Wood har meldt ud, at han er færdig med Ekaterina og en forsoning ikke kommer til at være aktuel overhovedet, giver den 20 år unge dame sin version af det mellemstore drama og giver især Woods alkoholproblemer skylden. Overfor det engelske magasin Hello! udtaler hun:

"Han var som et barn med små anfald af vrede, når han var fuld - kan kastede vandflasker og efterlignede min stemme. Det var som om man prøvede på at bevare kontrollen over et barn."

"I slutningen var jeg simpelthen træt af det hele. Jeg syntes, at det virkede meget påtaget. Jeg groede fra ham. Jeg sagde til mig selv, hvad er pointen i at komme sammen med en ældre mand, når han opfører sig som en 12 årig? Jeg tænkte, sikke en patetisk person."

Retssagen, hvor Ron Wood anklages for vold imod Ekaterina forventes at finde sted engang i foråret 2010.