Blog


Blog Index

P. DIDDY ELSKER EUROPA

Tags: P.Diddy, Puff Daddy, Sean Combs

The artist formally known as Puff Daddy, P.Diddy - der er født som Sean Combs - kommer nu med en udtalelse, der har stor risiko for, at fortørne hans amerikanske landsmænd. Overfor contactmusic.com udtaler den feterede rapmogul:
"Det er en større nydelse at feste på den anden side af havet. Amerikanerne fester for hårdt. På den anden side af Altanterhavet, er der en balance. Det er ikke så mange crackheads, so vader rundt i Paris. Eller Crystal Meth afhængige." 
"Vi (amerikanerne red.) tager simpelthen stoffer på et andet niveau. I Europa handler det mere om intimiteten og at feste i verden. I hvert hjørne tales der et andet sprog, det er som en drøm. Musikken flyder, vinen flyder og alle taler deres eget sprog."
Det var da et flink kompliment et overraskende sted fra. Men om denne udtalelse falder i god jord hos P.Diddys landsmænd, det er vel en anden sag...
Se situationen den anden vej rundt, tjek P.Diddy feste for hårdt i sit eget land. Se videoen til 'Bad Boy For Life' i playeren til venstre. 


P.DIDDY - 'BAD BOY FOR LIFE'Se på Youtube