Blog


Blog Index

NY BESTYRELSE I PLADEBRANCHENS TOP

Tags: ifpi, universal, sony, bmg, warner, emi

Henrik Daldorph blev genvalgt som formand for IFPI Danmark ved dagens (02.10.2008) generalforsamling, og tidligere IFPI-formand Stefan Fryland gjorde comeback i bestyrelsen. Ved dagens ordinære generalforsamling i IFPI Danmark var der valg til bestyrelsen. Og på fem af bestyrelsens seks poster var der genvalg til de hidtidige medlemmer. Men på den sjette post var der come-back til IFPI's tidligere formand Stefan Fryland, der overtog Jesper Reginals hidtidige plads. Reginal, der er direktør for Crunchy Frog, forlader IFPI's bestyrelse efter to år.

Stefan Fryland, der i 2001 blev afløst efter 17 års formandsskab for IFPI af Michael Ritto, er en af musikbranchens mest erfarne kræfter. Han var bl.a. i 23 år direktør for PolyGram, inden han sluttede sin multinationale karriere som formand for Universal i Danmark. Fryland er i dag formand for Rigel, der er moderselskab for Hit House-Production, Elap, PH Distribution og DVDoo.

Henrik Daldorph, der overtog formandsskabet for IFPI ved en ekstraordinær generalforsamling i december 2007, genvalgtes som formand for foreningen.

IFPI Danmarks bestyrelse består herefter af: Henrik Daldorph (SonyBMG) - formand, Casper Bengtson (Universal), Per Dam (MBO), Stefan Fryland (Rigel), Søren Krogh Thompson (Playground) og Michael Wermuth (EMI).