Blog


Blog Index

NIK KERSHAW

Tags: nik kershaw

Engelskfødte Nik Kershaw havde en fortid i diverse små undergrundsbands indtil han i 1982 fik nok og prøvede at gå solo.

Allerede et par år efter fik han en pladekontrakt og udgav singlen ”Wouldn’t It Be Good” og fik øjeblikkelig succes i hele Europa. Det blev til to yderligere hits, Titelnummeret  fra albummet ”Human Racing” og hans største hit ”I Won’t Let The Sun Go Down On Me”

Hans næste album ”The Riddle” gav ham et hit med titelnummeret og to andre mindre hits, men han nåede aldrig tilbage på toppen af poppen. I 1986 udgav han et kritiker rost album ”Radio Musicola” som aldrig blev nogen kommerciel succes.

Nik Keshaw dukkede op næste gang i forbindelse med Live Aid, men heller ikke dette var i stand til at genstarte karrieren. Han har ikke helt sluppet musikken og har været involveret i flere musikalske projekter gennem årene, men ikke noget dig har eksponeret ham til hele verden.

I 1999 kom albummet ”15 minutes”, som var et forsøg på at vise sit publikum en mere voksen side af sig selv, men heller ikke dette lykkedes for ham.

Nik Kershaw har igennem karrieren sunget duetter med en lang række af branchens store navne som f.eks. Elton John, Tony Banks og Bonnie Tyler. 

I dag kan du være heldig at møde Nik Kershaw på en festival eller til et 80er arrangement.


NIK KERSHAW - WOULDN'T IT BE GOODSe på Youtube