Blog


Blog Index

NIK & JAY SMIDER TØJET

Burhan G smider tøjet i ny musikvideo og får selskab af Nik & Jay, der medvirker på nummeret.

Sangeren Burhan G skal nok vække opsigt med sin nye musikvideo, der kommer på gaden den 27. september. Han har nemlig brugt verdens ældste trick for at opnå opmærksomhed: at smide tøjet.

Og det er ikke bare tatoveringerne på Burhan G's bare krop, man får at se. Også duoen Nik & Jay er med i videoen, og de står ikke tilbage Burhans barhed.

- Vi plejer at pakke os ind i vilde locations og masser af effekter, når vi hver for sig laver musikvideoer. Den her gang går vi planken ud og kan ikke gemme os bag dyre biler og koreograferede dansere. Det her er os, helt ind til benet, siger Burhan G.

Titlen på den nye musikvideo er "Tættere på himlen" og er inspireret af D'Angelos MTV-hit "How does it feel".

- D’Angelo var helt klart en inspiration, da vi fik idéen til "Tættere På Himlen". Han er jo så intens og stærk i sit udtryk. Vi har ikke lavet den samme video, men er uden tvivl blevet inspireret af enkeltheden og den total kompromisløse måde at fortælle historien på.

Burhan G's og Nik & Jays nøgne kroppe samt resten af musikvideoen vil være til offentligt skue på hjemmesiden www.burhang.com fra mandag den 27. september.