Blog


Blog Index

MJ GENOPSTÅR

Michael Jackson får nyt liv i et kommende videospil, hvor man skal danse og synge ligesom den afdøde popkonge.

Popkongen Michael Jackson bliver i nærmeste fremtid vakt til live igen, når det franske firma Ubisoft lancerer et videospil, der lader fans træde i deres afdøde idols fodspor.

I spillet skal man efterligne Michael Jacksons berømte trin og danse som popstjernen. Man kan også få vurderet sine vokale evner, når man stemmer i på hits som "Billie Jean".

- Michael Jackson har altid skubbet grænserne for teknologi, når det gjaldt om at give hans fans uforglemmelig underholdning. Uanset om det gjaldt hans videoer, optagelser eller koncerter, siger John Branca, der er ansat til at håndtere boet efter den afdøde stjerne.

Spillet får navnet "Beat it" efter et af Jacksons allerstørste musikalske hits. Og spiller man det på en Xbox 360, kan man via kameraer virtuelt komme ind på scenen til Michael Jackson.

John Branca er heller ikke i tvivl om, at kongen af pop ville have elsket at være hovedperson i sit eget spil.
- Spillet er en naturlig forlængelse af, hvad han ville gøre i dag for at hæve sine kunstneriske evner til et højere plan til glæde for sine fans. Det er et spil, som hele familien kan opleve og få glæde af sammen, og det ville uden tvivl have glædet Michael meget, siger han.