Blog


Blog Index

ME & MY

Tags: Me & My

Inden Me & My blev dannet, havde de to søstre allerede fundet sammen musikalsk. Under navnet SuPer Sisters (som er en sammentrækning af de to pigers fornavne, Susanne og Pernille) udgav de således to dansksprogede albums.

De prøvede endda på at være med i Melodi Grand Prix i 1991 med et af numrene, men i og med, at Susanne kun var små 15 år gammel på det tidspunkt, kunne SuPer Sisters ikke deltage. Ikke desto mindre landede nummeret på en hæderlig andenplads under den danske del af sangkonkurrencen.

I 1995 var Georgi søstrene så klar under deres næste alias: Me & My var født og landede med 'Dub-I-Dub' et stort hit – først i Danmark, så i resten af Europa og sidst men bestemt ikke mindst Japan.

Desværre kan de opfølgende singles 'Lion Eddie' og 'Waiting' ikke gøre tricket. Men er der grund til at være ked af det, når man hitter så storslået med 'Dub-I-Dub' og kan rejse rundt i verden på baggrund af samme…? Nej. 'Me & My'-albummet fra 1995 sælger også strålende.

De to søstre giver sig god tid, og i 1999 udkommer så den svære toer 'Let The Love Go On', som faktisk indeholder et mindre hit med 'So Many Men'. Men hverken dette nummer eller nogen af deres efterfølgende singles formår at nå 'Dub-I-Dub' til sokkeholderne.

Det lader til at de to har travlt, for allerede 2000 udgiver de to 'Fly High'-albummet, hvor de bl.a. laver en coverversion af D-A-Ds hit 'Sleeping My Day Away'. Også dette album samt ledsagende singles gør ikke tricket, og det er til dato Me & Mys sidste langspiller.

Efter blot tre albums er Susanne og Pernille klar med en opsamling i 2007. Denne 'Ultimate Collection' udkommer passende nok til juletiden og indeholder singlen 'Too Much Christmas' samt alle duoens musikvideoer på en anden disk.

Samme år tager de to atter tilløb og prøver sig med nummeret 'Two Are Stronger Than One' indenfor den danske Melodi Grandprix. Og selvom de to er favoritter i starten, må de nøjes med en otte point og en sjette plads.

Me & My skylder os stadigvæk et fjerde album, som de for to år siden faktisk varslede i 'Musikprogrammet'. Det er dog ikke udkommet indtil dato, men aktive er de to søstre alligevel – de skriver nemlig sange for andre musikere den dag i dag.

Må guderne vide, hvad der kommer til at ske for Me & My i fremtiden. Forbliver de One Hit Wonders eller kan de spænde et par hits under bæltet, vi får at se.

Indtil da må du nøjes med at skrue tiden tilbage - check Me & Mys eneste rigtig store hit i playeren til venstre.


ME & MY - 'DUB-I-DUB'Se på Youtube