Blog


Blog Index

MC HAMMER

Tags: mc hammer

“U Can’t Touch This” var et af de største hits I 90erne og indbragte MC Hammer omkring 200 millioner kroner. De blev blandt andet brugt på et 60 millioner kroner hus, 20 luksus biler og 250 ansatte.    Det er hård kost selv for at stort hit at sikre den slags livsførelse og i løbet af 5 år havde MC Hammer i stedet en gæld på 70 millioner og blev erklæret konkurs.   Fattig som en kirkerotte var det netop kirken der tog hans tid i årene herefter. Ikke mindst mordet på han ven Tupac Shakur var med til at sende ham imod en religiøs tilværelse.

Hammer var i nogle år præst og havde sit eget show på TV. Han indspillede ikke længere plader og sang i stedet gospel i kirken. Han var også flyttet til mindre boligforhold og nøjedes med et lille hus i North Carolina hvor han boede med sin kone og 4 børn.

I 2004 var så pludselig nyt fra MC Hammer. Det skulle have været starten på en ny musik karriere og singlen Full Blast starten på et nyt album, men det blev aldrig til mere end den ene single.

Ikke engang hans gode forbindelse til de højere magter kunne redde den musik karriere. Nummeret var simpel hen ikke godt nok, og det er nok tvivlsomt om vi nogen sinde hører mere musik fra MC Hammer.

I dag er MC vært på et tv show i Californien, har fået 2 børn mere og spiller lejlighedsvis ved forskellige 90er arrangementer.  


MC HAMMER - FULL BLASTSe på Youtube