Blog


Blog Index

MADONNA STØTTES

Tags: Madonna

Det gik ikke lige just harmonisk for sig, da Madonna for en lille uges tid siden gav koncert i Rumænien. Her kritiserede Madonna overfor 60.000 publikummer landets håndtering af de rumænske sigøjnere, som er blevet diskrimineret igennem mange årtier i Rumæniens historie.  
Opråbet om at alle skal have de samme rettigheder og behandles på den samme måde, faldt dog ikke i god jord blandt de 60.000 publikummere. Således blev popdronningen nød til at lægge øre til et solidt kor af buuuuuh-råb som varede ved et godt stykke tid. 
Nu kommer både hinduistiske og jødiske talsmænd fra Madonnas hjemland USA dog popdronningen til undsætning. Rajan Zed, som er talsmand for hinduerne i Nordamerika, samt rabbineren Jonathan B. Freirich har begge givet deres støtte til popdronningen og i den amerikanske presse rost hendes appel om lighed i store ord.
Snart lægges der så også låg på sagen - Madonna spiller sin indtil videre sidste dato af 'Sticky & Sweet'-turnéen i den israelske by Tel Aviv den 2. september. Det regnes for at være en af de mest indbringende turnéer i musikhistorien.