Blog


Blog Index

LINDA SKAL VINDE X FACTOR

Tags: x-factor

Da X Factors første del var forbi fredag aften, var det Mohamed og Lucas, som havde fået færrest af danskernes sms-stemmer.

Der var derfor lagt op til en intens afgørelse mellem de to, hvorefter det var op til X Factors dommere - Lina Rafn, Thomas Blachman og Remee - at afgøre hvem af dem, der fortsat skulle være med i X Factor, og hvem der måtte sige farvel.

Dommerne gjorde sig deres omhyggelige overvejelser, og Thomas Blachman blev til sidst sat i den utaknemmelige situation, at skulle vælge mellem sine to egne solister. Mohamed trak det længste strå, omend valget var utrolig svært for Thomas Blachman. Dermed måtte Lucas tage sit gode tøj og gå - dog med en masse konstruktiv kritik fra dommerne og håb for fremtiden. Her på redaktionen havde vi dog håbet at Mohammed var røget ud, han mangler stil, engagement og virker en smule snobbet. Lucas derimod har noget de andre ikke har. Stil, selvtilid og så er han en fandens god performer.

Vinderen af årets X Factor ligger vel lige til højre benet. Linda - hun synger FANTASTISK og INGEN af de andre deltagere, når hende til sokkeholderne. Det kan ingen tage fra hende.