Blog


Blog Index

KOM PÅ SCENEN MED PRINCE

En heldig deltager i det britiske X Factor, får lov at optræde sammen med Prince, der skal spille til finalen.

Da den danske X Factor-finale tidligere på året blev afholdt i Parken, fik X Factor-finalisten Tine lov at optræde sammen med den svenske sanger Eric Hassle, men i Storbritannien, hvor Simon Cowell står bag showet, har de en del mere held med at booke de store stjerner.

Før er det lykkedes dem at få blandt andet Take That, George Michael og Beyonce til at synge duet med finalisterne, og nu kan en af de heldige deltagere i dette års show, glæde sig til at skulle optræde med selveste Prince.

- Simon Cowell har prøvet at få Prince med i showet så længe. Han er en meget stor fan, og det er et kæmpe scoop, siger en kilde til Daily Mail.

Der har før været hvisken i krogene om, at den lille sanger skulle optræde som gæstedommer i showet, men ifølge kilden har Simon Cowell ikke taget det så tungt, hvilken rolle Prince ville få i programmet, så længe han bare er med.

Prince optræder i USA i december, hvor finalen i det britiske X Factor finder sted, men har altså alligevel fundet tiden til at tage turen til London.