Blog


Blog Index

KLOVN PÅ SKANDERBORG

En del af optagelserne til Frank Hvams og Casper Christensens "Klovn"-film foregår i år på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg.

Blandt gæsterne på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg er i år et par kendte ansigter. Frank Hvam, Casper Christensen og Lars Hjortshøj har nemlig indfundet sig i det østjyske.

Men det er ikke som festivalgæster, at de kendte komikere er til stede. De er på arbejde og i fuld gang med optagelserne til den nye "Klovn"-film, som blandt andet foregår i kulisserne af festivalen.

- Vi regner med at lave en komedie, der bliver stor, fortæller Casper Christensen, inden Frank Hvam afbryder ham.
- Sig det nu bare. Det bliver den største.

- Ja, det bliver måske den største i nyere tid. Vi skal helt tilbage til "Walter og Carlo" for at finde noget lignende, lyder det fra Casper Christensen.

Det kan være svært at få fred til at lave optagelser, når man er et kendt og populært ansigt. Komikerne har derfor en særlig taktik, når der skal optages, for at undgå, at optagelserne bliver overrendt af almindelige festivalgæster.

- Vi har en guerillataktik, hvor vi styrter af sted og spiller og optager. Hvis vi står stille et sekund, så går det galt, fortæller Frank Hvam.

Komikerne fortæller, at den nye film ligesom tv-serien vil være fuld af pinligheder.
- Vi er heldigvis stadig i stand til at finde på ting, der kan ryste os selv, siger Frank Hvam.
Dagens rystende oplevelse stod Lars Hjortshøj, der også medvirker i filmen, for.
- Jeg startede dagen oppe i et træ. Mere vil jeg ikke afsløre, lyder det fra Lars Hjortshøj, og Casper Christensen tilføjer:

- Jeg kan da huske noget med en bar overkrop og indianerfjer.
- Det er jo sådan noget, der kan ske, når man er på festival, siger Lars Hjortshøj.

"Klovn - The Movie" får premiere den 16. december.