Blog


Blog Index

KINKS REUNION...?

Tags: The Kinks, Ray Davies

Ved siden af The Beatles og Rolling Stones var The Kinks nogle af af de helt store navne i 60'ernes og 70'ernes England. Fra 1964 til 1996 var bandet med brødrene Ray og Dave Davies i front aktive, så drejede de nøglen om.
Nu får gendannelsesrygterne imidlertid ny næring, idet Ray Davies udtaler, at broderen Dave og ham er på talefod igen og en gendannelse bestemt ikke er umulig. Alt står og falder imidlertid med, om Dave er i god form.

Dave Davies fik en blodprop tilbage i 2004 og har siden holdt sig stortset væk fra rampelyset. Ray har efter eget udsagn foreslået sin bror, at spille et par koncerter rundt omkring på nogle klubber. 
Hvis The Kinks bliver gendannet, så bliver det imidlertid ikke, for kun at gå på turné med en greatest hits pakke. For Ray Davies er en gendannelse kun relevant, hvis medlemmerne kan finde ud af, at komponere nyt materiale sammen, der kan måle sig med fordums pladers kvaliteter. 
Fans må imidlertid øve sig i at være tålmodige, for på den ene side skal Dave tjekke om han er frisk nok og Ray er for tiden igang med at indspille et album med duetter (her rygtes bl.a. Bossen, Bruce Springsteen at medvirke i).   

Tjek The Kinks med deres store hit 'Lola' fra Top Of The Pops - det foregår i playeren til venstre.


THE KINKS - 'LOLA'Se på Youtube