Blog


Blog Index

KEATING PLAGES AF SORG

Tags: Boyzone

Stephen Gatelys tragiske død på den spanske ferieø Mallorca for godt og vel en måned siden har ramt resten af Boyzone hårdere, end de fleste nok umiddelbart havde regnet med.
Især bandets leder og sangskriver, Ronan Keating (på billedet bærende kisten til Gatelys begravelse), døjer med store problemer. Han udtaler overfor den engelske avis Observer:
"Jeg føler mig udkørt. Jeg har ikke sovet. Min hjerne fungerer ikke. Mit hjerte er knust. Du føler dig bare smadret. Jeg har haft gode dage og dårlige dage. De dårlige dage er horrible, det er som om murene omkring dig falder ned i hovedet på dig. (...) Vi har alle haft det på samme måde, siden Stephen er gået bort. Mentalt er jeg absolut udmattet"
Ronan, der mistede sin mor til en hård kræftsygdom tilbage i 1998, overvejer endda at gå i terapi. Han ved ikke, om han kan klare dette nye dødsfald uden professionel hjælp.
"Jeg har ikke tænkt over det før, det at få hjælp af psykologer. Men for første gang overhovedet, så tror jeg, at jeg burde gøre det."
Boyzone indpsiller for tiden deres comeback album, som de påbegyndte sammen med den afdøde Stephen Gately - dennes vokalarbejde skal efter planen indarbejdes i albummet, der ventes ude i foråret 2010.