Blog


Blog Index

KATOLIKER VIL HAVE SUSAN

Den katolske kirke i Skotland vil have sangtalentet Susan Boyle til at synge for paven, når han besøger Storbritannien.

Den katolske kirke, der i den grad trænger til at få stivet sit image af efter en syndflod af pædofilisager, har nu fået øjnene op for sangtalentet Susan Boyle.

Den katolske kirke i Skotland håber, at landsmanden Boyle vil synge, når pave Benedikt XVI lægger vejen forbi Storbritannien i september. Susan Boyle har en fortid som kirkesanger, og meget tyder da også på, at hun griber mikrofonen under det pavelige besøg.

- Vi forhandler stadig, men vi forventer, at Susan Boyle optræder som en del af den pavelige messe i Bellahouston Park, siger en talsmand for den katolske kirke ifølge det britiske dagblad The Telegraph.

Susan Boyle brød igennem i talentkonkurrencen "Britains Got Talent" - og imponerede mange med sin røst. Hun blev øjeblikkeligt et kæmpe hit på internettet, men blev samtidig kendt som en ægte pebermø.

Om den katolske kirke håber på, at den uskyldige skotte kan smitte den med lidt af sit uskyldsrene image, melder historien intet om. Men efter de mange skandaler kan det ikke skade at lade Susan Boyle låne mikrofonen.
Susan Boyle bliver ikke den eneste grånende britiske kvinde, paven får lejlighed til at hilse på under sit visit. Han skal også møde dronning Elizabeth, der er overhoved for den britiske kirke.