Blog


Blog Index

JULEGAVETIP - 19. DECEMBER

Tags: Julegavetip

Flere af månedens julegavetip er taget fra min egen ønskeseddel, og dagens er ingen undtagelse. Jeg vil endda gå så vidt at sige, at dagens tip er hentet helt oppe fra toppen af listen. Siden jeg fandt ud at den vej på vej, har jeg vidst, at jeg ikke kunne blive rigtig lykkelig før den var i min DVD samling.

Dagens julegavetip er Morten og Peter "Det Komplette Gak Gak". Jeg er vokset op med Nick Horups udsendelser om Morten og Peter, og har som alle andre grinet sammen med dem og deres fantastiske tilgang til livet. Hvis vi alle havde tankevirksomhed som Morten og Peter, ville denne verden være et bedre sted.

Det er nogle dejlige og hjertevarme historier som jeg nød at gense. Vi har en datter på 10 for hvem det var hendes første møde med drengene, og hun var klistret til skærmen fra start til slut. Morten og Peter har tilført vores sprog nye variationer, hvem kan ikke citere drenge for en enkelt ting eller to.

"Det er det falske sted på kortet..." "Jeg har 72 CDer, rundt regnet..." Jeg er helt tosset med sport..." og så videre. Vi følger med i næsten 20 år af deres liv. Tusind tak til Morten og Peter fordi i lod os andre kigge med på jeres fantastiske liv.

Morten og Peter "Det Komplette Gak Gak" koster kun 169,- kroner for en dobbelt DVD.