Blog


Blog Index

JULEGAVETIP - 17. DECEMBER

Tags: Julegavetip

Noget at det der bedst binder mennesker sammen er et godt grin, og der er masser af grin i dagens julegavetip. Det er den nye comedy udgivelse fra Jacob Tingleff. "Tingleff, Tinleff Eller Tingleff" handler overraskende nok om Jacob Tingleff og hans liv.

Showets røde tråd er de mange valg vi foretager her i livet, og Jacob filosoferer over hvordan livet kunne have formet sig for ham, æfhængig af hvilke valg han havde truffet.

Scenens bagvæg er en stor videoskærm der bliver brugt til at vise billeder og videoklip der understøtter jokes og historier. Det er også på videoskærmen at der udspilles flere sketches, hvor bland andet Jonathan Spang og Frank Hvam er med.
I showet møder vi to forskellige "Tingleffer". Han der forlod sin lille jyske hjemby, og blev en levepostejfarvet mand, med kone, børn, villa, vovse og Volvo, selvom det aldrig var det han havde drømt om.

Vi møder også den Tingleff der valgte en uddannelse og gik ind i politik. En ung veluddannet mand der læser videre og interesserer sig for rockmusik.

Uanset hvilken "Tingleff" man er, kan man genkende elementer af sig selv i begge personligheder, også selvom Jacob Tingleff kører karaktererne lidt langt ud, men det bliver det selvfølgelig kun sjovere af.

Tingleff, Tingleff Eller Tingleff koster 180,- kroner.