Blog


Blog Index

JERMAINE FORSVARER JOE

Tags: Michael Jackson, The Jackson 5

Joe Jackson - fader til Michael, Janet, Latoya og Jackson 5 - er nok klanens mest upopulære medlem. Nu kommer Jermaine Jackson (i billedet til højre) familieoverhovedet (i billedet til venstre) til undsætning. Overfor Acces Hollywood udtaler sangeren:

"Han er nok, efter Michael, en af de mest misforståede personer. Og min fader er grunden til, at vi sidder her idag. Og på grund af al disciplinen - som vi ikke forstod dengang - men det gør vi nu, meget klart."

"Michael, som var en af de yngste dengang, forstod det ikke. Min far er ikke anderledes end enhver anden far, han ville bare have at tingene gik i en bestemt retning, det var ikke misbrug."

Mange anser Michaels sælsomme barnlighed, som han stadigvæk dyrkede i sine senere år, som værende et direkte resultat af, at være blevet berøvet for barndommen af den yderst ambitiøse Joe Jackson, der i sin tid agerede manager for Jackson 5.

Michael har indenfor den senere del af sin karriere til tider også langet verbalt ud efter Joe. 'King Of Pops' egen sandhed, har megastjernen som bekendt taget med i graven - idet han døde af en overdosis smertestillende middel den 25. juni.

Se, hvordan det hele startede. Tjek Jackson 5 med en særdeles ung Michael Jackson i front og 'I Want You Back' samt 'ABC' i playeren til venstre.


JACKSON 5 - 'I WANT YOU BACK & ABC'Se på Youtube