Blog


Blog Index

INGEN NY MAYER KONCERT

Charmetrolden John Mayer måtte forleden skuffe 10.000 af sine danske fans, da han aflyste en koncert i København efter at være blevet syg.

Nu viser det sig, at der ikke er nogen ny dansk koncert under opsejling med den amerikanske singer-songwriter.

John Mayer er nemlig stadig syg, og det tvinger ham til at aflyse resten af sin turné i Europa.
Det betyder, at fans i Amsterdam, Madrid og Manchester slukøret må konstatere, at den amerikanske singer-songwriter med hits som "No such thing" og "Bigger than my body" heller ikke kommer til at optræde for dem.

Koncertarrangøren Livenation opfordrer danske fans til at henvende sig der, hvor de har købt billetterne for at få pengene igen.

Livenation håbede oprindeligt, at det ville være muligt at stable en ny koncert på benene i Danmark. Men sygdommen, der har ramt John Mayer, viste sig at være sværere at slippe af med end først antaget.
Hvad han fejler, er dog fortsat uklart. På musikstjernens hjemmeside står der blot, at han er under lægeligt opsyn.

- Mayer flyver nu hjem til USA og får lægebehandling, og han forventes snart at blive rask igen, er det eneste Livenation vil oplyse.
John Mayer blev angiveligt syg på dansk grund mellem søndag og mandag. Søndag spillede han den første af to udsolgte koncerter i Forum i København, men dagen efter var han ikke rask nok til at gå på scenen.