Blog


Blog Index

GLEMMER SINE SANGE

Det er ikke nemt at være musiklegende med et hav af musikalske perler bag sig. Det forhenværende medlem af The Beatles, sir Paul McCartney, der onsdag aften optræder foran Barack Obama i Det Hvide Hus, har ganske enkelt mistet overblikket over sine sange.

- Jeg tror simpelthen, der er for mange sange til, at jeg kan holde på dem alle. Der er et par få, jeg ville fremføre til en fest, hvis der var et piano. Det er sange som "The Long and Winding Road, "Lady Madonna" og "Blackbird", siger Paul McCartney ifølge BBC.

- Det er sjovt, men jeg tror, det er fordi, at jeg har skrevet omkring 300 sange sammen med John Lennon og siden mange på egen hånd. Sandheden er, at jeg ikke kan mine sange udenad, siger popfænomenet, der fylder 68 år senere på måneden.

Man må håbe for Paul McCartney, at han har styr på guitar og tekst, når han giver koncert foran USA's præsident.

Anledningen er, at han for første gang i sin karriere får overrakt en ærespris af den amerikanske regering i form af den prestigefulde Gershwin Prize for Popular Song.
- For en engelsk knægt fra Liverpool er Det Hvide Hus noget ganske særligt, siger Paul McCartney til den britiske avis Daily Mirror og afslører, at han er "lettere nervøs" for at skulle optræde for Barack Obama.