Blog


Blog Index

THE FACES UDEN ROD

Tags: Ron Wood, Faces, Rolling Stone

Faces gendannelsen har spøget bag kulisserne et godt stykke tid efterhånden, men er blevet afkræftet ligeså tit, som den er blevet bekræftet.

Især Rod Stewarts fulde terminkalender og Ron Woods antydninger om en ny Rolling Stones turné til næste år, har fået folk til at slå koldt vand i blodet / rygterne.

Nu meldes der dog ud, at The Faces bliver gendannet - dog uden forsangeren Rod Stwewart. Bandet skal gå på turné og præsentere deres bugnende bagkatalog live i 2010.

De øvrige medlemmer Ian McLagan (keyboard) Ron Wood (guitar), Kenny Jones (trommer) har travlt med at komme igang, også uden Rod. McLagan melder overfor New Musical Express muntert og med et selvironisk glimt i øjet ud:

"Hvis vi ikke gør det meget snart, så kommer en af os til at checke ud. Jeg er 64 år, for fanden! Vi har ventet og ventet på, at Rod ville sige ja, og nu har han endelig sagt nej. Han har travlt med andet lort. Så vi gør det!"

Deres gendannelse bliver dog ikke just mindre stjernespækket af den grund. Glen Matlock fra Sex Pistols springer efter sigende ind på bas og Mick Hucknal fra det netop opløste Simply Red skal varetage tjansen bag mikrofonen. Så det lover, at blive spændende.

Faces blev opløst i 1975, idet Ron Wood fokuserede på tjansen som Rolling Stones rytme-guitarist.

Tjek Faces med 'Stay With Me' fra 1972, dengang Rod, Ron og co stadigvæk var unge og friske. Det foregår i playeren til venstre.


FACES - 'STAY WITH ME' (LIVE)Se på Youtube