Blog


Blog Index

ERANN DD PÅ GLATIS

Tags: Erann DD

Radio Nord og Rungsted Cobras har sammen inviteret Erann DD til ishockey og en sang den 19. november i Hørsholm Skøjtehal.

Erann DD der er aktuel med helt nyt Dansksproget album ”Byen Kalder” har aldrig set en ishockey kamp og var derfor ikke længe om at takke ja til invitationen fra Radio Nord og Rungsted Cobras.

Min hustru er født og opvokset i Herlev og har set mange ishockeykampe, hun har flere gange presset på for, at vi skulle se en kamp, men jeg har bare aldrig fået taget mig sammen. Da jeg så blev kontaktet af min gode ven Philip Lundsgaard der spurgte om jeg ikke ville se en kamp og give et nummer i pausen, var jeg ikke længe om at sige ja. Jeg glæder mig virkelig, siger Erann DD der inviterer hele sin familie med.

Vi arbejder hele tiden på at lave arrangementer i forbindelse med vores hjemmekampe, at Erann DD har sagt ja tak til at komme forbi og give et nummer til kampen mod Rødovre som er en top kamp, er en stor ting for en klub som vores.

Vi glæder os utrolig meget til at få besøg af Erann DD som jo er elsket af alle unge som gamle siger Philip Filipsen, Direktør i Rungsted Cobras.

Erann DD der uden tvivl er Danmarks bedste soulsanger skal nok få sat gang i publikum i Hørsholm Skøjtehal.
Erann er en performer i topklasse og hans single ”Sommer I Sanserne” som han skal optræde med er et super hit. Det glæder mig, at vi som radiostation kan være med til at skabe liv og aktiviteter til det lokale kulturliv siger Philip Lundsgaard der er Direktør for Radio Nord FM.

Erann DD’s nye album ”Byen Kalder” der udkom sidste uge gik direkte ind på en 8. plads over de mest solgte albums i Danmark og interessen for Erann DD er enorm, man kan følge med på www.eranndd.com. Erann DD skal på turne og promotion tur rundt i landet de næste seks måneder.


ERANN DD - SOMMER I SANSERNESe på Youtube