Blog


Blog Index

ELTON JOHN I MODVIND

Tags: Elton John

Det kunne have været en sand lille solstråle historie: Sir Elton John bliver (adoptiv) far med 62, og ham og hans ægtefælde David Furnish derved forældre til den 14 måneder gamle Lev. Men sådan ser det ikke ud til at blive.
De ukrainske myndigheder har sat en stopper for parrets drøm, idet lovgivningen forbyder adoptionen af to omdiskuterede, omend krystalklare og meget regide årsager: For det første er Elton John med sine 62 år for gammel og David Furnish med sine 45 år på kanten, idet denne alder er maksimalgrænsen. For det andet er det forbudt for homoseksuelle par, at adoptere børn ifølge ukrainsk lov.
Familie-, ungdoms- og sportsministeren Yuriy Pavlenko siger endvidere: "Elton John kommer ikke til at adoptere et ukrainsk barn, og hvis han anmoder herom vil vi desværre afslå det. Loven er den samme for alle: For en præsident, for en minister, for Elton John."

Det ser altså sort ud for Sir Elton John, men det gjorde det jo også for Madonna i sin tid. Hvem ved, hvad de næste uger og måneder bringer - hverken sangeren selv eller hans ægtefælde har ytret sig til sagen endnu.