Blog


Blog Index

CORGAN FORTRYDER BRUD

Tags: Smashing Pumkins

Det enerådige græskar, Billy Corgan - det eneste original medlem i Smashing Pumkins - fortryder, at han tilbage i 2000 opløste bandet.
Dernæst blev det først til bandet Zwan (2001) sammen med Smashing Pumpkins originale trommmeslager Jimmy Chamberlin, dette projekt holdt imidlertid kun to års tid. Så udkom Billy Corgans første og indtil videre også eneste solo-album i 2005, efterfulgt af Smashing Pumpkins "gendannelsen" med Chamberlin i 2006. 
Nu angrer bandets absolute og absolutistiske leder imidlertid sin snart ti år gamle beslutning, overfor NewMusicalExpress udtaler græskarret:

"At opløse bandet var en fejl, fordi jeg tror, at det brød tilliden, som publikum havde til os. Du havde et publikum, som investerede meget i idéen - om det nu var menneskerne eller sangene, det ved jeg ikke. Men ligesom et parforhold, som du bryder med, for dernæst at fortsætte det, så bliver det er aldrig det samme igen."
Alligevel viser Corgan sig fortrøstningsfuld med henblik på den nye Smashing Pumpkins inkarnation, der siden Jimmy Chamerlins exit for et par måneder siden, kun indeholder ham som eneste original medlem. Selvom det ikke bliver det samme, så kan det alligevel blive ligeså godt. 
Lad os håbe det, Corgan er i skrivende stund i færd med at inspille 'Teargarden By Kaleidoscope', som udelukkende skal udkomme online i små download bidder henover flere måneder med ialt 44(!) numre.   
På billedet foroven ses bandet i inkarnationen fra deres afskedsturné, fra venstre til højre bassisten Melissa Auf Der Maur,  gutaristen James Iha, sanger, guitarist og frontmand Billy Corgan og trommeslageren Jimmy Chamberlin. 
Tjek Smashing Pumkins dengang alt var lutter lagkage, se gennembrudshittet 'Today' i playeren til venstre. 


SMASHING PUMKINS - 'TODAY'Se på Youtube