Blog


Blog Index

CHERRYL KLAR IGEN

Cheryl Cole er på benene igen efter en omgang malaria, der på et tidspunkt truede hende på livet.

Sangerinden Cheryl Cole ser ud til at være oven på igen, efter at hun har været alvorlig syg på grund af Malaria.

Sangerinden, der har været sengeliggende i en måned på grund af sygdommen, så ifølge OK Magazine ud til at være kommet sig fuldstændig, da hun og kæresten var på shopping i Los Angeles torsdag.
Tilsyneladende skal Cheryl nu til at arbejde for at komme tilbage i den form, hun var i, inden hun blev syg. I hvert fald købte hun blandt andet et par Nike-kondisko.

Cheryl Cole er efter sigende på udkig efter en lejlighed i Los Angeles, så hun kan være tættere på kæresten, Derek Hough, der er professionel danser.

Det var i øvrigt på en rejse til Tanzania i selskab med netop Derek Hough, at Cheryl Cole blev smittet med malaria. Sangerinden var så alvorligt syg, at lægerne på et tidspunkt frygtede for hendes liv.
Det kunne man ikke se på Cheryl Cole, da hun indtog butikkerne i Los Angeles iført et par korte hvide shorts, en ternet skjorte og solbrune ben, der ikke ser ud til at have ligget i sengen den seneste måned.
Med sin tilsyneladende genvundne friskhed er der også håb om, at Cheryl Cole kan vende tilbage til jobbet som dommer i den britiske udgave af talentshowet X Factor.

På grund af sygdommen måtte hun aflyse en række optagelser, og X Factor-chef Simon Cowell har været meget opsat på, at Cheryl Cole ikke vender tilbage for tidligt af hensyn til helbredet.
Men nu ser det altså ud som om, hun er klar.