Blog


Blog Index

BON JOVI - 'THE CIRCLE'

Tags: Bon Jovi

Bon Jovi har netop udgivet deres nyeste album 'The Circle', som følger op på den to år gamle 'Lost Highway' - dette album var en stor succes på den anden side af Atlanterhavet, men brændte aldrig for alvor igennem i disse breddegrader.

Med 'The Circle' vender Bon Jovi tilbage til deres musikalske rødder fra 80'erne og de hymniske ørehængere, 'You Gave Love A Bad Name' og 'Living On A Prayer' får stadigvæk menneskemasserne til at synge med. Men med sig tager de også den skarpe produktion fra 90'erne, hvor herrene bl.a. hittede med 'Keep The Faith' og 'Bed Of Roses'.

Badets guitarist Richie Sambora udtalte begejstret forud for udgivelsen:

"Der kommer til at være masser af store omkvæd på. Det lyder som Bon Jovi, men det lyder friskt. Vi har eksperimenteret med masser af nye lyde og havde en fantastisk tid med John Shanks (produceren red.), som også er en meget god guitarist (...) Jeg tror at folk kommer til at lide den, mand. Og den rocker for hårdt."

Bedøm selv. Den nye single er allerede blevet smidt på gaden, tjek 'We Weren't Born To Follow' i playeren til venstre.BON JOVI - 'WE WEREN'T BORN TO FOLLOW'Se på Youtube