Blog


Blog Index

BAGGER PÅVIRKER MGP

Tags: Stein Bagger, MGP

Endelig... Det måtte jo ske. Man er jo ikke en del af et rigtig medie hvis man ikke bruger spalteplads på Stein Bagger sagen. Sagen har jo skabt bølger gennem flere lande, men det er først nu der kommer musik ind i sagen, og jeg har muligheden for at skrive et par ord om landets mest omtalte.

I virkeligheden er det Norsk musik der er påvirket af sagen. Helt nøjagtigt er det det Norsk Melodi Grand Prix der er i fare efter at Stein Bagger sagen trak tæppet væk under Asger Jensby. Jensby havde investeret en del penge i at få Norsk Melodi Grand Prix til sin hjemegn i Kongsvinger.

Nu har Jensby efter Bagger skandalen trukket sig, og derved udløst et økonomisk lavineskred der lægger MGP i Norge kaos. 
Sagen, har været fascinerende, ikke mindst måden medierne har dækket sagen. Flere aviser skrev for eksempel at Politiet i LA, ikke troede på at Stein Bagger var efterlyst da han stod på byens mest snuskede politistation i sit Armani sæt og Rolex ur. Da politiet senere frigav videoen fra deres overvågning ser man Stein Bagger komme ind på politistationen i cowboybukser og tshirt, og uden ur. Så kan vi vist alle sammen blive journalister.