Blog


Blog Index

AURA HITTER I TYSKLAND

Den danske sanger og sangskriver Aura Dione stormer frem i udlandet. I øjeblikket er der godt gang i salget i Tyskland.

Det går rigtig godt for den danske sangerinde Aura, der i øjeblikket har stor succes i Tyskland. Indtil nu har hun solgt flere end 400.000 singler, og det er rigtig mange.

- Jeg har skrevet et lille bitte stykke verdenshistorie. For første gang i mit pladeselskabs historie har de to sange i toppen af den tyske top ti, nemlig mine "I Will love You Monday" og "Song for Sophie", fortæller Aura til B.T.

Og det er ikke kun i Tyskland, det går godt for Aura. Ifølge B.T. ligger hun nummer et på MTV Frankrig og nummer et i Polen, mens det går fremad i flere andre lande.

Aura debuterede i 2007 med singlen "Something From Nothing". Året efter blev det til debutalbummet "Columbine, der solgte seksdobbelt platin i Danmark, platin i Polen og guld i Tyskland og Østrig.
For et halvt år siden blev singlen "I Will Love You Monday" fra albummet "Columbine" udsendt i Tyskland, og siden er det bare gået fremad.

- Drømmen, der går i opfyldelse - det er jo en total kliché. Men sådan er det. Jeg har kæmpet for det, lige siden jeg var en lille pige på Bornholm, siger Aura til B.T.

- Jeg spillede for 10.000 mennesker forleden, der bare skreg og hylede med på "I Will Love You Monday". Det var overvældende, fortæller sangerinden.