Blog


Blog Index

13 NOMINERINGER TIL GAGA

Lady Gaga ser ud til at blive topscorer ved årets udgave af MTV Video Music Awards. I hvert fald topper den amerikanske sangerinde antallet af nomineringer.

Hele 13 nomineringer kan Lady Gaga bryste sig af. Det er fem flere end Eminem, der med otte nomineringer indtager andenpladsen på listen af antallet af nomineringer.
MTV Video Music Awards løber af stablen natten mellem den 12. og 13 september klokken 3 dansk tid. Showet bliver sendt live på MTV Danmark.

Sidste år tiltrak prisshowet sig en del opmærksomhed, da sangeren Kanye West i beruset tilstand stjal rampelyset og afbrød teenagestjernen Taylor Swift midt i en takketale.

Både Kanye West og Taylor Swift er nomineret i 2010 udgaven af prisshowet. Swift i kategorien "Best Female Video" og West i forening med Drake, Lil Wayne og Eminiem i kategorien "Best Hip-hop Video".
Lady Gaga er blandt andet nomineret i kategorierne "Best Pop Video" og "Best Female Video" for sit hit "Bad Romance".

Lady Gaga er den første kvindelige artist, der har opnået at blive nomineret med to musikvideoer i kategorien "Video of the Year". Ud over "Bad Romance" er hun i denne kategori nomineret for sangen "Telephone".

For Eminems vedkommende er det musikvideoen til hittet "Not Afraid", der har skaffet ham de mange nomineringer.

Årets show byder også på en række nye navne i nomineringssammenhæng. Blandt de førstegangsnominerede finder man navne som Ke$ha, Justin Bieber, Drake, Jason Derulo samt Florence + The Machine.

MTV oplyser i en pressemeddelelse, at tv-stationen først senere vil afsløre, hvem der skal være værter på det storslåede prisshow i Los Angeles.