Blog


Blog Index

TO FRIERIER TIL BRITNEY

Tags: Britney Spears,

Britney Spears skal ikke gemme brudekjolen for langt væk. Hun er blevet friet til - IGEN! Ikke bare et enkelt frieri, men hele to... Det er ikke let at være ombejlet. Britney har dog ikke sagt ja til nogen af dem.

Først friede hendes tidligere kæreste Adnan Ghalib, som hun mødte i september. Han har siden sendt Britney stribevis af SMS beskeder, der erklærer hans kærlighed til hende, og at hun er det bedste der nogensinde er hændt ham.

Britney og Adnan havde en fantastisk tid sammen, men Britney ved godt, at han ikke er god for hende i det lange løb. Alligevel er hendes omgangskreds efter sigende nervøse for, at hun vil give ham en ny chance.

Stort set samtidig, har Britney modtaget et frieri fra hårstylisten Salvatore D'Angelo, som hun mødte for nogle måneder siden. Salvatore var på besøg hos Britney, da han fortalte hende at han var blevet forelsket, og ville giftes med hende.

Selvom Britney menes at have følelser for Salvatore D'Angelo, har hun klogt nok sagt at hun ville koncentrere sig om, at være en god mor for sine børn. Hun har dog sagt til Savatore, at hvis har stadig føler på samme måde om et år, vil hun overveje at gifte sig med ham.


BRITNEY SPEARS - DOCUMENTARYSe på Youtube