Blog


Blog Index

ROBBIE USIKKER

Tags: Robbie Williams

Tre år er en normal pause for mange bands og solo kunstnere. Hvis man ser på mastodonter som Metallica, Depeche Mode eller U2 kan fire år snildt siges at være gennemsnittet, når man checker på deres udgivelses intervaller. For Robbie Williams er det imidltertid en anden sag.
Han er bestemt ikke sikker på, at comeback-pladen 'Reality Killed The Video Star' (efter 'Rudebox' fra 2006) kommer til at hitte på samme måde som hans største succeser, når den lander på gaden den 9. november. Overfor MTV udtaler det tidligere Take That Medlem:
"Jeg ved ikke, om folk gider at lytte til mig, men jeg banker på døren sigende "Vil du have noget af det her igen eller ikke? Jeg har det fint, om du nu kan lide det eller ej. Jeg tror de næste par måneder vil definere resten af mit liv." 
'Bodies' har da også fået positiv omtale og medvind i radioen allerede inden sin endelige udgivelse den 12. oktober. Så det tegner da ikke så skidt for Robbie, men dæmpede forventninger forøger naturligvis chancen for at blive positivt overrasket. Vi får at se - og ikke mindst høre...