Blog


Blog Index

RELEASE FEST MED HEJ MATEMATIK

MTV og Smirnoff præsenterer på lørdag Hej Matematik, Kjeld Tolstrup, White Pony og DJ Flip til finalearrangementet for ’Party of the Year’ på Crazy Daisy i Næstved. Der er dømt ægte party i provinsen, når Hej Matematik på lørdag holder koncert og releasefest for det kommende album ’Alt Går Op I 6’ hos vinderen af ’Party of the Year’, Crazy Daisy i Næstved.

Hej Matematik består af Aqua-medlemmet Søren Rasted og nevøen Nicolaj Rasted. Duoen hitter for tiden med singlen ’Party I Provinsen’ og står bag hits som ’Gymnastik’, ’Centerpubben’ og ’Walkman’. ’Alt går op i 6’ udkommer mandag den 25. januar og er andet album fra Hej Matematik.

’Party of the Year’ bliver præsenteret af MTV og Smirnoff, der i efteråret har jagtet årets fest på 20 diskoteker i hele Danmark. Vinderen i konkurrencen, Craizy Daisy i Næstved, er blevet kåret af over 10.000 stemmer fra unge i hele Danmark.

Udover koncerten med Hej Matematik vil Kjeld Tolstrup, White Pony og DJ Flip sørge for musikken til ’Party of the Year’. MTV’s VJ Mattias Hundebøll vil være med til festen, hvor der vil være præmieoverrækkelse til festarrangørerne fra Crazy Daisy i Næstved og al den konfetti, der skal til for at holde årets fest i provinsen.