Blog


Blog Index

NYE vs. GAMLE SUGABABES

Tags: Sugababes

Foroven er så det første officielle pressebillede af det nuværende og dermed fornyede Sugababes line up - fra venstre: Amelle Berrabah, Heidi Range og det nyankomne medlem Jade Ewen. De tre nye Sugababes piger udgiver deres album "Sweet 7" den 23. november.
Med det nye line up er der altså ingen af de "gamle" tre piger fra den originale sammensætning  tilovers, og dermed ligger tanken nær, at Sugababes kun er en form for brand, ligesom et tøjmærke med en skiftende kollektion. 
Det tidligere "originale" medlem Mutya Buenau udtrykker i denne forbindelse sin skepsis overfor den nye version og drømmer om, at det første line up finder sammen igen. Mutya udtaler:
"Det er åbenlyst, at Sugababes brand navnet vil fortsætte, men der er intet originalt medlem med mere, det trækker det hele lidt ned. At samles med reste af pigerne (Keisha Buchanan og Siobhan Donaghy red.) kunne være en fantastisk idé."   
Hvis dette ønske bliver til en realitet kan man for alvor sige, at der er gået Guns'N Roses i den - eller Beach Boys, dem fandtes der på et tidspunkt også to forskellige inkarnationer af.