Blog


Blog Index

NOEL OM OPLØSNINGEN

Tags: oasis

Oases’ guitarist og hovedkraft har skrevet et ny indlæg på bandets website, hvor han forklarer sin afsked med ”mangel på support fra management og bandkammerater.”

"Dearly beloved, det er med et tungt hjerte og et trist ansigt, at jeg siger dette til jer denne morgen,” skrev han på oasisnet.com i går, lørdag.

"Fra fredag, august 28, er jeg blevet tvunget til at forlade the Manchester rock 'n' roll pop group Oasis.

"Detaljerne er ikke vigtige, og i for stor antal til at nævne. Men jeg føler, at du har ret til at vide, at mængden af verbale og voldelige trusler mod mig, min familie og venner er blevet utålelige. Og manglen på support og forståelse fra mit management og mine bandkammerater, har efterladt mig uden andet valg end at tage min kappe og søge nye græsgange.”

Noel fortsætter derefter med at undskylde til publikum i Paris, som i går oplevede at Oasis aflyste deres koncert i sidste øjeblik, og han gør det samme til dem, der gik forgæves til V Festival i sidste weekend, hvor Oasis også aflyste.

Til sidst i bloggen, skriver han:

"In closing, vil jeg takke alle Oasis fans, overalt i verden. De sidste 18 år har været virkelig, virkelig forbløffende. En drøm er gået i opfyldelse. Jeg tager glorværdige minder med mig.”

”Nu må I undskylde mig. Jeg har en familie og et fodboldhold at forkæle. I'll see you somewhere down the road. It's been a fuckin' pleasure."