Blog


Blog Index

MILEY & FOXX

Tags: Miley Cyrus

Hannah Montana-stjernen tager til genmæle mod beskyldningerne om, at hun afbrød forbindelsen i et telefon interview med en radio station.

Hun skulle åbenbart ha’ knaldet røret på, da DJ’en bad hende kommentere på udtagelser fra skuespilleren Jamie Foxx om, at hun skulle ”lave et sex tape... ta’ noget heroin... eller blive lesbisk.”

Men Miley Cyrus siger, at hun aldrig ville opføre sig så dårligt, og at episoden skyldes en kombination af tekniske problemer og mangel på tid.

På hendes Twitter site, siger hun: "Der er lidt drama der (selvfølgelig the world loves it), men det hedder sig tilsyneladende, at jeg "smed røret på" i radioshowet i dag. Men jeg er ked af at meddele, at det ikke er sandt. Jeg har et specifikt tidsskema med en eksakt tid til hver enkelt radiostation. Hvis en station løber over tiden er jeg ØJEBLIKKELIGT i kontakt med den næste station.”

"YES, I am sorry, hvis nogen troede, at jeg ”smed røret på".  Folkene på den radiostation r venner, vi kender hinanden godt og har et godt forhold.  Jeg er ked af, hvis noget blev miskommunikeret, taget ud af kontekst, eller misforstået.”