Blog


Blog Index

MEL B MED SEXTIPS

Tags: Mel B, Melanie B

Mel B er ikke ked af det. Hun deler rundhåndet tips ud til sin omverden. Forleden var det hendes ex-kollega fra Spice Girls, Mel C, der fik råd til, hvordan hun bedst kunne tabe sig efter graviditeten.

Nu pludrer Scary Spice om sit sex-liv, og hævder at nøglen til successen ligger i en mini-dildo, som hun har investeret i. Til det britiske magasin Closer udtaler hun:

"Mit råd til kvinder, der ikke finder tilfredsstillelse i sengen er, at de skulle investere i noget sex-legetøj. Jeg bruger en lille vibrator ved navn 'Pocket Rocket' - den gør tricket hver gang."

"Det gode ved sex-legetøj er, at man kan bruge det alene eller med sin partner. Min mand og jeg har en fantastisk tid sammen - jeg er ikke sikker på, om det er fordi vi er på samme alder, men vi har begge en høj libido."

Så ved vi det Mel - tak for tippet.

Det lader ikke til, at der er tale om en reklamekontrakt, som får Mel B til anbefale denne mini-dildo. Diverse producenter af "legetøj for voksne" har dog sikkert allerede sendt tilbud afsted til sangerinden - efter så god en reklame...