Blog


Blog Index

JULEGAVETIP - 4. DECEMBER

Tags: Julegavetip, Singstar PS3

Så skal julen synges ind, og ikke kun ved hjælp af de traditionelle julesalmer. Dagens julegavetip er både til store og små. Sony Playstation har udviklet begrebet "Singstar", der kan købes til både til Playstation 2 og 3.

"Singstar" er nutidens smarte version af karaoke, og en fremragende måde at samle hele familien på. Da jeg fik et par af de nye "Singstar" samlinger med hjem, forestillede jeg mig, at jeg skulle teste systemet, mens ingen kunne høre mig, men inden længe skrålede hele familien med, enten som duetter, eller som drabelige soloartister.

Du kan også konkurrere med dine venner, og se hvem der er bedst til at ramme tonerne. Teksterne kommer på skærmen sammen med musikken, og så er det bare at synge med. Det er sjovt og hyggeligt for hele familen, og vi har endnu ikke fået (ret mange) klager fra naboerne.

"Singstar" systemet tilbyder forskellige musiktemaer. For eksempel er der netop kommet en "ABBA" samling med alle de største ABBA hits. Til de lidt mindre, kan du købe en "Disney" samling med sangene fra Disneys mange tegnefilm.

Der er også lige udkommet en samling af pophits, med nye numre såvel som klassikere. Michael Jackson, Lionel Ritchie, Stevie Wonder sammen med nye artister som Timbaland, Akon og Fergie.

Der findes samlinger med alle typer af musik. R&B, Rock, pop, 90er hits, 80er hits, osv. Der er også titler med danske numre. "Singstar" er den perfekte julegave til alle, der kan lide at synge og hygge sig med familien. Jeg var overrasket over, hvor sjovt det er, også selvom det til tider, lyder som om man trækker en kat i halen.

"Singstar" titlerne starter på 199,-. Man kan også købe titler der er inklusiv mikrofoner. Prisen er et par hundrede mere end uden mikrofoner. Se hvordan "Singstar" ser ud på skærmen i playeren til venstre.


SINGSTARSe på Youtube