Blog


Blog Index

DYLAN KONCERT I DK

Tags: bob dylan

Det skorter ikke på verdensstjerner der melder deres ankomst til Danmark, nu har også Bob Dylan meldt sin. I en moden alder er Bob Dylan blevet vældig glad for at turnere – så glad, at man har døbt hans efterhånden årelange verdensturné ”The Neverending Tour”. Det har bestemt også kunne mærkes på hans seneste koncerter i Danmark (Maj 2008 i Arena Fyn, og i foråret 2007 Forum København samt Messecenter Herning), hvor veloplagthed og spilleglæde nærmest lyste ud af ham.

Overskuddet i Bob Dylans virke de seneste 20 år – som jo altså er mindre end halvdelen af hans karriere – bliver også kraftigt understreget på den ottende udgivelse i bootleg-serien, ”Tell Tale Signs”.

Albummet stormede playcharts og scorede topstjerner hos anmeldere, da det udkom i oktober i år.

Det byder på ikke mindre end 27 aldrig før udgivne sange, der dels er nye, dels er nyversioneringer, dels er liveoptrædener, og som sammen giver nye nuancer til en periode, hvor Dylan har skabt albums som ”Time out of Mind” (1997), ”Love and Theft” (2001) og ”Modern Times” (2006).
Selvom Dylan vel med sine efterhånden 66 år næppe kan kaldes ’forever young’, så er turneen heldigvis stadig ’Neverending’, og ved koncerten den 29. marts får Dylan-fans i Forum et nyt bud på en løsning af det gamle koncert-dilemma ’sidder vi eller står vi?!’, idet der vil blive mulighed for både at købe ståpladser på gulvet såvel som nummererede sæder på terrasserne og tribunen.

Billetter kan købes fra 9. december.