Blog


Blog Index

BRITNEY BEST OF

Tags: Britney Spears

Hun er lige just i gang med at promovere sidste års udspil 'Circus' på sin igangværende turné af samme navn, der ryger meldingen ind af brevsprækken, at den amerikanske sangerinde Britney Spears barsler med et nyt nummer - og det kommer hurtigere end du tror.

Spears har nemlig allerede optaget sin nye single '3' med produceresset Max Martin, som også stod for poptøsens debut for ti år siden. 'Hit Me Baby One More Time' kan det således snildt hedde igen, når '3' rammer radiostationerne allerede kommende mandag.

Hits vil der selvsagt være være mange af på Britneys opsamling. En 'singles collection' er der i bogstaveligste forstand tale om. Opsamlingen udgives nemlig i en deluxe udgave, hvor alle 29 CD singles samt b-sider og remixes ligger seperate i en boks med det originale artwork.

Boksen kommer også til at indeholde en ekstra lille bog med alskens informationer om numrene samt alle Britney Spears' musik videoer på en ekstra DVD.

Standard editionen derimod nærmer sig mere en traditionel 'Best Of', hvor 17 af Britneys største hits samt den nye skæring '3' kommer til at befinde sig.

Både deluxe og standard editionen rammer gaden den 24. november. Kræs for fans i den store pakke, og en start for nybegyndere i den lille...