Blog


Blog Index

BLUR MED NYT?

Tags: Blur

De seneste måneder har været et fyldt med gode nyheder omkring det netop gendannede, særdeles engelske band Blur. Den står på en hel serie live-optrædener til sommer, og turnéplanen udvides løbende.

Nu kan de hungrende fans måske få endnu mere at glæde sig til. Til BBC og NME bekræfter bandets guitarist Graham Coxon (til venstre i billedet), at der leges med nye musikalske skitser i studiet.

Sanger og frontmand Damon Albarn (til højre i billedet) præsenterer løbende de andre for nyt materiale og jammer med dem. Alligevel beder Coxon folk om, at tage det stille og roligt, for det gør Blur:

"Vi vil ikke sætte os selv under pres. Jeg mener, vi vil have det sjovt med koncerterne og så dernæst tænke over det. (...) Vi vil ikke bare slynge noget nyt materiale ud, for at spille det denne sommer. Det ville ikke være rigtigt."

Men det er bekræftende, at stemningen lader til at være god og at gutterne har genfundet spilleglæden. Coxon forlod jo Blur under indspilningerne af deres sidste studio-album 'Think Tank' i 2003, grundet de nærmest obligatoriske "kreative uenigheder".