Blog


Blog Index

BIG FAT SNAKE FORLIG

Tags: Big Fat Snake

De hidtidige fem medlemmer af bandet Big Fat Snake, Jens Fredslund, Pete Repete, Asger Steenholdt, Anders Blichfeldt og Peter Viskinde har indgået forlig vedrørende retten til at bruge varemærket og bandnavnet 'Big Fat Snake'.

Parterne er enige om, at Jens Fredslund, Pete Repete, Asger Steenholdt og Anders Blichfeldt fortsat har retten til at bruge bandnavnet. Peter Viskinde derimod fortsætter med sit eget band under et andet navn – som ikke er til at forveksle med Big Fat Snake.
 
Parterne er enige om, at den postyr, der har været i forbindelse med, at Viskinde er trådt ud af bandet, har taget for mange ressourcer og fyldt for meget. De fem har derfor besluttet at komme videre og lukke sagen en gang for alle.
 
Alle fem musikere har givet håndslag på herfra at optræde loyalt overfor hinanden og den aftale, de her har indgået. Det betyder også, at de fem også har besluttet ikke at udtale sig yderligere om sagen, hvad der har været op og ned i den hidtidige konflikt eller yderligere om indholdet af forliget.